Op zoek naar een kot?

Kapucijnenvoer 131

Hieronder vindt u de gegevens van elke kamer terug. De foto's geven u een beeld van hoe de kamer er uitziet.

Er worden niet van elke kamer elk jaar foto's genomen. Het zou dus kunnen dat de kamer nu in een andere kleur is geschilderd.

Kamer 0001

Beschrijving: Kamer gelegen aan de achterkant van het gebouw. De goede lichtinval gebeurt met een dubbelwandige lichtkoepel die in het plafond staat. Deze kan ook open gedaan worden via een draaisysteem. Enkele jaren geleden werd er een nieuwe wandkast geplaatst en werd de oude radiator vervangen door een nieuwe, energiezuinige radiator.
Verdieping: gelijkvloers
Grootte: 9m²
Prijs: 235 €
Beschikbaar: Nee

Kamer 0002

Beschrijving: Kamer gelegen aan de achterkant van het gebouw en heeft een hoogslaper. De goede lichtinval gebeurt met een dubbelwandige lichtkoepel die in het plafond staat. Deze kan ook open gedaan worden via een draaisysteem. Enkele jaren geleden werd de oude radiator vervangen door een nieuwe, energiezuinige radiator. Recent werd ook een nieuwe wandkast geplaatst.
Verdieping: gelijkvloers
Grootte: 9m²
Prijs: 235 €
Beschikbaar: Nee

Kamer 0003

Beschrijving: Kamer met nieuwe hoogslaper met recent dubbel bed, gelegen aan de voorkant van het gebouw. Kamer met veel ruimte, aangezien er een hoog plafond is kan je zonder problemen onder de hoogslaper wandelen waardoor de kamer veel ruimer is. Raam met dubbele beglazing.
Verdieping: gelijkvloers
Grootte: 10m²
Prijs: 325 €
Beschikbaar: Nee

Kamer 0101

Beschrijving: Kamer gelegen aan de achterkant van het gebouw. Raam met dubbele beglazing.
Verdieping: 1e
Grootte: 10m²
Prijs: 285 €
Beschikbaar: Nee

Kamer 0102

Beschrijving: Ruime kamer gelegen aan de voorkant van het gebouw, met recente hoogslaper voor 2 personen. Raam met dubbele beglazing.
Verdieping: 1e
Grootte: 14m²
Prijs: 390 €
Beschikbaar: Nee

Kamer 0201

Beschrijving: Deze kamer neemt een hele verdieping in beslag en bevat een apart keukentje met microgolfoven, kookplaat, frigo, een tafel en 2 stoelen. De student(e) van deze kamer heeft ook het recht om de gemeenschappelijke keuken te gebruiken. Enkele jaren geleden werd de slaapkamer volledig opnieuw bemeubeld, inclusief dubbel bed en bureau.
Verdieping: 2e
Grootte: 20m²
Prijs: 380 €
Beschikbaar: Nee