Op zoek naar een kot?

Kapucijnenvoer 131

Voor het academiejaar 2024-2025 zijn er geen kamers / koten meer beschikbaar.

Hieronder vindt u de gegevens van elke kamer terug. De foto's geven u een beeld van hoe de kamer er uitziet. Elke kamer heeft een bed, matras, bureau, bureaustoel, kleerkast, koelkast, verlichting, gordijnen en lavabo met koud en warm water.

Er worden niet van elke kamer elk jaar foto's genomen. Het zou dus kunnen dat de kamer nu in een andere kleur is geschilderd.

In de hieronder vermelde kamerprijs is de maandelijkse vaste kost van 62 € niet inbegrepen.

Kamer 0001

Beschrijving: Kamer gelegen aan de achterkant van het gebouw. De goede lichtinval gebeurt met een dubbelwandige lichtkoepel die in het plafond staat. Deze kan ook open gedaan worden via een draaisysteem. Enkele jaren geleden werd er een nieuwe wandkast geplaatst, werd er een nieuw lavabomeubel geplaatst en werd de oude radiator vervangen door een nieuwe, energiezuinige radiator.
Verdieping: gelijkvloers
Grootte: 9m²
Prijs: 358 €
Beschikbaar: Nee

Kamer 0002

Beschrijving: Kamer gelegen aan de achterkant van het gebouw. De goede lichtinval gebeurt met een dubbelwandige lichtkoepel die in het plafond staat. Deze kan ook open gedaan worden via een draaisysteem. Enkele jaren geleden werd de oude radiator vervangen door een nieuwe, energiezuinige radiator. Onlangs werd er ook een nieuwe kleerkast en bureau geplaatst.
Verdieping: gelijkvloers
Grootte: 9m²
Prijs: 363 €
Beschikbaar: Nee

Kamer 0003

Beschrijving: Kamer met hoogslaper met recent dubbel bed, gelegen aan de voorkant van het gebouw. Kamer met veel ruimte, aangezien er een hoog plafond is kan je zonder problemen onder de hoogslaper wandelen waardoor de kamer veel ruimer is. Raam met dubbele beglazing.
Verdieping: gelijkvloers
Grootte: 10m²
Prijs: 478 €
Beschikbaar: Nee

Kamer 0101

Beschrijving: Kamer gelegen aan de achterkant van het gebouw. Raam met dubbele beglazing.
Verdieping: 1e
Grootte: 10m²
Prijs: 398 €
Beschikbaar: Nee

Kamer 0102

Beschrijving: Ruime kamer gelegen aan de voorkant van het gebouw, met hoogslaper voor 2 personen. Raam met dubbele beglazing. In september 2023 werd er een nieuwe bureau, kleerkast en boekenkast geplaatst.
Verdieping: 1e
Grootte: 14m²
Prijs: 533 €
Beschikbaar: Nee

Kamer 0201

Beschrijving: Deze kamer neemt een hele verdieping in beslag en bevat een apart keukentje met microgolfoven, kookplaat en frigo. Deze wordt in juli volledig vernieuwd. De student(e) van deze kamer heeft ook het recht om de gemeenschappelijke keuken te gebruiken. Enkele jaren geleden werd de slaapkamer volledig opnieuw bemeubeld, inclusief dubbel bed en bureau. Er werd ook een nieuwe vinyl gelegd.
Verdieping: 2e
Grootte: 20m²
Prijs: 553 €
Beschikbaar: Nee