Op zoek naar een kot?

Kotlabel

Kapucijnenvoer 131

De maandelijkse huurprijzen zijn reeds aangepast voor het academiejaar 2024-2025.

Dit gebouw bevat 6 kamers en is gelegen op wandelafstand van de Kruidtuin, fitness en voedingswinkels. Het is ideaal gelegen voor studenten aan de campussen Gasthuisberg en Arenberg. In het gebouw is 1 toilet en 1 douche. Er is vanzelfsprekend ook een gezamenlijke keuken. Het gebouw bestaat uit 2 verdiepingen, met kamers in alle mogelijke vormen.

Volgende zaken zijn inbegrepen in de maandelijkse vaste kosten van 62 €, dit is afzonderlijk van de huurprijs:

Volgende zaken zijn inbegrepen in de maandelijkse huurprijs:

Volgende zaken zijn aanwezig in het gebouw:

Fietsen kunnen binnen staan.

Elke kamer, keuken, gang en kelder is op de elektronische branddetectie aangesloten via een sirene voor het hele gebouw. Er is een document door de brandweer van Leuven opgemaakt die aantoont dat elk gebouw volledig in orde is met de brandveiligheid. Het gebouw heeft een geldig conformiteitsattest. Dit kan ter plaatse worden ingekeken en op vraag van de student(e) kan ook een kopie hiervan worden overhandigd. De EPC-score van het gebouw is 197.

Zoals aangeduid op de voorgevel beschikt het gebouw ook over een groen kotlabel. Dit betekent dat het gebouw voldoet aan de vereiste minimale voorwaarden wat betreft woonkwaliteit, brandveiligheid, contractkwaliteit en studentvriendelijkheid.

Voor meer info over dit gebouw kan u mailen of bellen naar 0478/30.96.41.

Voorgevel